Lommel en OHL houden traditie in ere en delen andermaal de punten

Koen Frans
Koen Frans
| 4 reacties
Lommel en OHL houden traditie in ere en delen andermaal de punten
Foto: © photonews

Net als in de voorbije twee ontmoetingen tussen beide teams hielden Lommel United en OH Leuven het vanavond andermaal op een 2-2 gelijkspel. De Limburgers wachten nog altijd op hun eerste thuiszege van het seizoen.

OH Leuven begon goed aan de wedstrijd en leek met een geruststellende 0-2 voorsprong naar de kleedkamer te zullen trekken. Maar op slag van rust maakte Christophe Bertjens de aansluitingstreffer van op de penaltystip en amper één minuut na de pauze scoorde diezelfde Bertjens de gelijkmaker. Daar bleef het bij, meteen goed voor de derde opeenvolgende 2-2 tussen Lommel United en Oud-Heverlee Leuven.

Beide teams moesten dus tevreden zijn met één punt en delen voorlopig de tweede plaats in het klassement van de tweede periode in 1B. Gisteravond was Lierse al goed uit de startblokken geschoten, de Pallieters klopten Union met het kleinste verschil (1-0) en staan alleen aan de leiding. Vanavond ontvangt eersteperiodekampioen Roeselare Tubize en morgen krijgt Antwerp Cercle Brugge over de vloer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties