Maradona weigert om naar België te komen: "Hij kostte nochtans veel geld"

Redactie
| 0 reacties
Maradona weigert om naar België te komen: "Hij kostte nochtans veel geld"
Foto: © Photonews

Het was de bedoeling dat er morgen een galawedstrijd zou doorgaan waarin de Belgische ploeg van 1986 het opneemt tegen een ploeg waarin onder meer Diego Maradona te zien zou zijn. Maar Pluisje gooit die plannen duchtig in de war.

Maradona heeft op zijn Facebook-pagina immers laten weten dat hij niet afreist naar België. "Hij zou de kers op de taart moeten zijn voor ons evenement. Maar laat ons niet vergeten dat het om de nationale ploeg van 1986 draait", vertelde organisator Jean-Marie Pfaff in de Zevende Dag.

"Met Maradona erbij zou het helemaal af geweest zijn, maar hij is niet de hoofdact. Ik heb er samen met de organisatie alles aan gedaan om hem hier te krijgen. Het contract was getekend, maar nu lees ik ook dat hij niet zal komen. Toch geloof ik er nog in. Ik ken Diego en geloof nog altijd dat hij zal komen."

Veel geld kwijt als hij niet komt

"Ook voor de organisatie is het niet gemakkelijk. Ik zou teleurgesteld zijn als hij niet komt opdagen. Maar komt hij niet, dan gaat het leven ook door. De pittige reacties op zijn Facebook-pagina zijn niet aan ons gericht. Volgens mij is hij verkeerd ingelicht door zijn entourage, maar wij zijn wel het slachtoffer. Hij heeft ons veel geld gekost en dat zijn we kwijt als hij niet komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties