John Bico is de laan uit, welk wit konijn tovert Antwerp nu uit de hoge hoed? Tal van opties!

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Dirk Pieters
| 23 reacties
John Bico is de laan uit, welk wit konijn tovert Antwerp nu uit de hoge hoed? Tal van opties!

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC gaat 'alweer' op zoek naar een nieuwe coach nu John Bico weg is op de Bosuil. Maar met wie gaat de oudste club van het land nu in zee om de felbegeerde promotie in de wacht te slepen? We overlopen enkele opties.

Stijn Vreven

De voormalige coach van Waasland-Beveren werd al gesolliciteerd door Cercle Brugge, waar hij voor paste. Kan de Great Old de Limburger wél overtuigen? Is een grote kanshebber alvast !

David Gevaert

Stapte onlangs op toen de malaise rond Bico een eerste keer zijn kookpunt bereikte. Wilde voorlopig niet reageren op een eventuele terugkeer bij onze redactie. Zou Antwerp hem opnieuw durven aanstellen als T1 ?

Wim De Decker

Deed het goed in de ene Antwerp-match die hij leidde. Hij won zijn enige wedstrijd en ook de ploegopstelling kon vele supporters bekoren. De fans zullen niet echt tegen zijn, maar wil de ex-middenvelder zelf nog?

Een grote vis

Patrick Decuyper is niet vies van een verrassing. Een grote naam uit de hoed toveren kan dus ook. Hasi, Sollied of wie weet Vercauteren zijn in die optiek opties.

En verder? Frank Defays of ...

Tot slot zijn er nog oude bekenden Geert Emmerechts, Jos Daerden of de door Lommel United ontslagen Karel Fraeye. Kortom, tal van namen circuleren nu al op de Bosuil. Of misschien Frank Defays? De 42-jarige coach was vorig maand ook al een topkandidaat, maar toen werd het uiteindelijk John Bico. Is het nu wel raak voor Defays?

Voor wie moet Antwerp gaan?

37%
13%
35%
0%
2%
12%
3%
3%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties