Hazard denkt nog niet aan vertrekken: "Eerst wil ik de titel winnen met Chelsea"

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Hazard denkt nog niet aan vertrekken: "Eerst wil ik de titel winnen met Chelsea"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard werd op vrijdag uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Premier League. De Belgische aanvaller van Chelsea ziet daarmee zijn harde werk eindelijk bekroond en hoopt de trofee nog enkele keren op zijn naam te mogen schrijven.

Hazard lijkt wel een nieuwe speler in vergelijking met het dramatische seizoen van vorig jaar. In het 3-4-3 systeem dat bij Chelsea, en nu ookbij de Rode Duivels ,gebruikt wordt, komt Hazard helemaal tot zijn recht. “Op het EK merkte ik hoe moeilijk het is om tegen dat systeem te spelen", klinkt het bij Hazard in The Guardian.

Ik kan me nu meer focussen op de aanval, waardoor ik ook vaker kan scoren

Hazard durft onder Conte veel meer op doel te schieten, met als resultaat al zeven doelpunten in elf wedstrijden. “In dit systeem kan ik me meer focussen op mijn aanvallend spel”, gaat de aanvaller verder. “Ik scoorde niet zoveel, maar Conte zag een echte doelpuntenmaker in mij.”

Hazard werd vorig seizoen vaak aan Real Madrid gelinkt, maar die geruchten zijn nu helemaal voorbij. “Ik vertelde al tegen Conte dat ik niet van plan was om de club te verlaten na ons tegenvallende seizoen. Als ik vertrek, dan zal dat zijn nadat ik met Chelsea de titel gewonnen heb.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties