Genkse goudhaantjes geven zelf aan dat ze openstaan voor een transfer in januari

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 2 reacties
Genkse goudhaantjes geven zelf aan dat ze openstaan voor een transfer in januari
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er loopt een pak talent rond in de Luminus Arena. Vooral Leon Bailey en Wilfred Ndidi oogsten bakken lof. Het is dan ook maar de vraag of ze na Nieuwjaar nog in Genk zullen rondlopen. Zelf staan ze niet weigerachtig tegenover een stap hogerop.

De lijst van topclubs die Bailey en Ndidi volgen groeit week na week aan. De spelers zijn hier zelf natuurlijk ook van op de hoogte en wachten af wat er tijdens de wintermercato zal gebeuren. Een vertrek uit Genk behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Wifred Ndidi

"Ik weet nu nog niet of ik in januari nog voor Genk zal voetballen", houdt Ndidi alle opties open. "Ik kan het echt niet zeggen. Op dit moment geef ik me helemaal voor Genk. Genk is een grote club en ik zal niet teleurgesteld zijn als ik het seizoen hier uit moet doen."

Leon Bailey

Eenzelfde geluid horen we bij Leon Bailey. "Ik probeer mijn best te doen op het veld en we zien wel wat er zal komen. Op dit moment ben ik gefocust op Genk. Of ik hier in januari nog zal voetballen, weet ik niet. Dat is de job van mijn manager."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties