Antwerp komt met nieuws over T1 De Decker: "Hij heeft de intelligentie en de rust"

Antwerp komt met nieuws over T1 De Decker: "Hij heeft de intelligentie en de rust"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De beslissing is gevallen: Wim De Decker blijft tot het einde van het seizoen al zeker hoofdtrainer van Antwerp. Over de duur van zijn contract en de samenstelling van de staf wordt deze week nog beslist.

Antwerp gaf ook meer uitleg over de aanstelling. "Onze club koos Wim boven een aantal andere kandidaten om enkele heldere redenen. Ten eerste beschikt Wim over een sterke winnaarsmentaliteit, wat we ook weer op het veld willen zien. Daarnaast heeft Wim de intelligentie en rust die een hoofdcoach van Antwerp moet bezitten."

"Ten derde kent niemand de groep beter dan Wim, zowel op sportief als op menselijk vlak. De Decker kan ook perfect de druk inschatten die op de Bosuil heerst, en staat sterk genoeg in zijn schoenen om ertegen bestand te zijn", klinkt het op de website van de club.

De supporters als extra wapen

En ook de supporters worden gecharmeerd. "Ten slotte gelooft Wim er sterk in dat onze fans dé sleutelfunctie hebben om Antwerp sportief te doen slagen. Niet alleen de band tussen de spelers moet beter, maar ook de band tussen spelers en fans. De Bosuil moet weer een extra wapen worden voor de Antwerpspelers, maar dat kan alleen als de spelers zelf dichter bij de fans staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties