Onze mening: Reviewcommissie volgt ons een beetje en roept deze speler(s) op
Redactie
| 46 reacties
Onze mening: Reviewcommissie volgt ons een beetje en roept deze speler(s) op
Foto: © photonews

De Reviewcommissie kwam vandaag samen voor speeldag 15 in de Jupiler Pro League. We waren benieuwd wie ze gingen oproepen, want wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep konden worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, de Reviewcommissie zal dus zijn werk hebben bij het nakijken.

De commissie heeft besloten om Roman Bezus op te roepen. Hij is de enige speler die zich volgende week dinsdag moet komen verantwoorden voor zijn trappen op Izquierdo.

Onze mening:

Roman Bezus

We zijn benieuwd voor Roman Bezus, want op vrijdagavond deed die verschillende zaken die echt niet op een voetbalveld hoorden. Dat hij uiteindelijk weg kwam met 1 keer geel, ondanks natrappen en gemene fouten? Ongezien. Aan de Reviewcommissie om mogelijk een oordeel te vellen.

José Izquierdo

Maar: ook Joske Izquierdo ging misschien wel iets te veel in de revanche op bovenstaande Bezus. Een hoogst begrijpelijke reactie misschien wel, maar eigenlijk volgens de regels ook verboden. Al zou het natuurlijk dolkomisch zijn als hij wél en Bezus niet zou worden opgeroepen, bovendien kreeg hij geel voor zijn revanche.

Benji De Ceulaer

Een elleboogje uit frustratie was er wel degelijk in KV Oostende - Westerlo, maar we schatten op het eerste zicht de ernst daarvan niet hoog genoeg in om voor de Reviewcommissie te worden opgeroepen.

Dimitris Kolovos

En dan is er nog Dimitris Kolovos, die toch wel enigszins vreemd een tweetal tikjes uitdeelde aan Orlando Sa, toen die al tegen de grond lag. Natrappen? Aan de commissie om te oordelen.

Wie zou u oproepen?

70%
38%
8%
12%
8%
10%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties