Knopen doorhakken: welke teams scharen zich bij de laatste 16 op kampioenenbal én slaat Club Brugge een slagje?
Redactie
| 0 reacties

Wat staat er vanavond te gebeuren in de Champions League?

Knopen doorhakken: welke teams scharen zich bij de laatste 16 op kampioenenbal én slaat Club Brugge een slagje?
Foto: © photonews

In de Champions League zijn we al toe aan speeldag 5. En dus komt stilaan de eindmeet in zicht. Welke teams kunnen zich plaatsen, wie moet uitschakeling vrezen?

In groep E is het alvast do or die voor Tottenham. Verlies of een gelijkspel op bezoek bij Monaco kan hen in vieze papieren brengen, want als ook Leverkusen wint zijn de twee teams die doorgaan gekend. Monaco van zijn kant is bij een gelijkspelletje al zeker van de volgende ronde, dus kan in eigen huis zelfs afwachten.

In groep F is Borussia Dortmund al zeker van de volgende ronde, een puntendeling van Real Madrid op bezoek bij Sporting Clube de Portugal is voldoende om mee te gaan naar de 1/8e finales. Al staat in deze groep vooral de groepswinst nog op het spel en wil geen van beide topclubs punten laten liggen.

Club Brugge kan enkel met een 6 op 6 nog eventueel derde worden in de groep, maar dan moet Kopenhagen thuis ook verliezen van Porto. Leicester en de Portugezen zouden dan vanavond al zeker zijn van de volgende ronde en kunnen dan onderling strijden om groepswinst.

En tot slotte in groep H is het aan Lyon om alvast te winnen bij het zwakke broertje Zagreb om nog enige kans te maken op de volgende ronde. Aangezien de Oude Dame wel zal winnen tegen Zagreb op speeldag zes, lijkt het voor de Fransen beter als Juventus ook in Sevilla gaat winnen. De Spanjaarden? Die hebben aan een puntje genoeg om de volgende ronde te halen.

Wie gaat door? Jij kan genieten van heel wat mooie acties:

Jij maakt kans op het winnen van een €10 free bet of een €5 BetUP ticket door voor minstens €10 in te zetten op de Champions League. En via onze gratis bonus van 200% tot 80 euro kan je ook meteen profiteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties