Izquierdo op weg naar de top? Jan Ceulemans heeft deze bedenking

Tom Vandebroek
| 0 reacties
Izquierdo op weg naar de top? Jan Ceulemans heeft deze bedenking
Foto: © Photonews

José Izquierdo gooide woensdag hoge ogen op het Europese toneel door een fabuleus doelpunt te scoren vanuit een bijzonder scherpe hoek. Clubicoon Jan Ceulemans was onder de indruk, maar ziet waar het schoentje nog wringt vooraleer de Colombiaan klaar is voor de echte top.

Een geweldige knal was het waarmee José Izquierdo vrijwel op zijn eentje Club Brugge terug in de match bracht op Leicester. "Als hij in form is, kan hij echt wel het verschil maken," duidt Jan Ceulemans bij Voetbalkrant.com. "Maar in die "als" schuilt nu net de angel."

Izquierdo is zeer wisselvallig. Vandaag is hij alles, morgen zie je hem helemaal niet."

"Hij is zeer wisselvallig. De ene dag is hij alles, de andere dag zie je hem niet. De tegenstand in de Jupiler Pro League is natuurlijk niet dezelfde als in de Champions League, maar hij kan wel het verschil maken met een actie."

Ceulemans is echter zeker niet blind voor de kwaliteiten van de Colombiaanse winger. "Vorig jaar had hij een groot aandeel in "onze" titel. Het is een man met veel kwaliteit. Maar de wisselvalligheid uit zijn prestaties halen, is zijn grootste werkpunt," besluit de Caje met een gouden tip aan het adres van Izquierdo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties