Bailey, de coolste van de hoop, zelfs als United komt aankloppen: "Ik moet bepaalde garanties krijgen"

Redactie
| 1 reacties
Bailey, de coolste van de hoop, zelfs als United komt aankloppen: "Ik moet bepaalde garanties krijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leon Bailey is de mister Europe van Racing Genk. Hij scoorde al zeven keer in tien wedstrijden en dat is Europa niet ontgaan. Het goudhaantje blijft echter rustig onder de interesse van de topploegen: "Ik ga nergens heen zonder garanties."

Bailey heeft Jamaicaans ijs in zijn aderen. Ook interesse van ploegen als Manchester United doet hem niet zweven. "Er wordt van alles over mij verteld, maar dat is niets in vergelijking met wat ik al heb meegemaakt. Ik ben maar met één zaak bezig: voetballen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Zijn 'cool' is één van zijn handelsmerken die hem nooit in de steek laat. "Dat is zo. Buiten het voetbal steek ik me niets in het hoofd. Wat mijn toekomst betreft, wil ik alleen dit kwijt: ik wil het beste voor mezelf en voor de club. Ik vergeet niet dat Genk me veel heeft gegeven. Wanneer ik vertrek en waar ik naartoe ga? Dat is een zaak voor mijn management. Vanaf het ogenblik dat er iets concreets is, zullen we wel rond de tafel gaan zitten."

Bailey gaat nergens heen zonder dat hij garanties op spelen krijgt.

Als United komt aankloppen, zullen ze zelfs goeie papieren moeten kunnen voorleggen. "We zullen zien wat ze te bieden hebben. Mijn eigen carrière komt op de eerste plaats. Ik moet bepaalde garanties krijgen. Als ik fit ben, moet ik kunnen spelen. Dat moet deel uitmaken van de onderhandelingen. Ik ga niet naar een andere club om weg te kwijnen op de bank.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties