Alexander Corryn bracht Antwerp na vijf minuten op voorsprong: "Dit doelpunt doet écht deugd"

Dirk Pieters vanuit Deurne
| 0 reacties
Alexander Corryn bracht Antwerp na vijf minuten op voorsprong: "Dit doelpunt doet écht deugd"

Antwerp kon voor de eerste keer in de tweede periode de drie punten pakken in Eerste Klasse B. Na een sterk openingskwartier werd Union met 2-0 aan de kant gezet, een opluchting voor de Great Old. Doelpuntenmaker Alexander Corryn was achteraf tevreden.

Al na vijf minuten kon Alexander Corryn de 1-0 tegen de netten werken. In eerste instantie miste Vleminckx de voorzet van Dierckx, maar Corryn was goed gevolgd en zorgde met een volley voor een vroege voorsprong voor de Great Old.

"Het was een fantastisch gevoel om die goal te scoren. Het is mijn eerste goal die ik maak voor Antwerp in competitie en dat voor zo een publiek", vertelt Corryn. "Ik kan het eigenlijk nog altijd niet helemaal geloven. Als verdediger scoor je niet veel, maar dit doelpunt doet echt deugd"

Drie wedstrijden, nul tegendoelpunten

Naast zijn doelpunt, speelde Corryn ook een sterke wedstrijd. "Ik ben zeker tevreden van mijn eigen wedstrijd. Ik heb al heel wat complimenten gekregen, dus het doet zeker deugd om zo'n match te spelen."

Door de 2-0 overwinning kan Antwerp een sterke statistiek voorleggen: ze hielden in de tweede periode al alle wedstrijden de nul. "Dat doet heel veel deugd," zegt Corryn. "Het is erg goed voor ons vertrouwen. Nu moeten we proberen dit zo te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties