Genk wil doorgaan op elan in Oostende: "We kregen een boost"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Genk wil doorgaan op elan in Oostende: "We kregen een boost"
Foto: © photonews

KRC Genk kan een mooie zaak doen in het klassement op voorwaarde dat het zondag wint in Oostende. En laat dat nu net het probleem zijn want op verplaatsing wil het maar niet lukken voor de Limburgers.

Genk kon dit seizoen tot dusver amper één keer winnen op verplaatsing, maar de 1-1 op het veld van Club Brugge kan voor het nodige vertrouwen zorgen. En dat vertrouwen heeft donderdagavond nog een flinke zet gekregen dankzij de kwalificatie voor de volgende ronde in de Europa League.

“We zullen in Oostende weer tot het uiterste moeten gaan”, voorspelt Thomas Buffel. “Het is jammer dat we in Club Brugge niet wonnen want we zaten er dichtbij. Hopelijk zijn we voldoende fris na donderdag.”

Vertrouwensboost

Daar lijkt Timothy Castagne zich weinig zorgen over te maken. “De match van donderdag heeft ons een boost gegeven. Onze ploeg heeft veel vertrouwen, we moeten nu doorgaan op dit elan.”

Karelis wil zo snel mogelijk die stek in de top zes verzekeren. “We hebben de punten echt nodig”, weet de aanvaller. “Het zal opnieuw een moeilijke wedstrijd worden, hopelijk kunnen wij goed inspelen op hun zwakke punten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties