Gefrustreerde Leko baalt: "Twee keer komt dat door een ervaren speler"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lokeren
| 4 reacties
Gefrustreerde Leko baalt: "Twee keer komt dat door een ervaren speler"

Sint-Truiden zit in heel slechte papieren na de nederlaag op het veld van Lokeren én het gelijkspel van Eupen tegen Westerlo. De Limburgers staan op een gedeelde laatste plaats na het 1-0 verlies. Ivan Leko was ontgoocheld na de partij.

"Ik ben enorm gefrustreerd", doet Ivan Leko zijn verhaal na het verlies. "Het is de tweede keer op rij dat we met een penalty verliezen. Twee keer komt dat door een ervaren speler (Bagayoko, nvdr). Tot de penalty viel, hadden we de wedstrijd helemaal onder controle. We waren dominant en eisten het balbezit op."

Gebrek aan ervaring

Maar toch was de voormalige Lokeren-middenvelder niet tevreden over enkele factoren. "Ik heb killerinstinct gemist, zowel aanvallend als in het defensieve compartiment. We maakten te veel foutjes. Het is moeilijk om zoiets te accepteren als je al vijf maanden bezig bent. Bovendien misten we ervaring op het veld."

En dat is iets dat Lokeren wél heeft volgens de Kroaat. "Lokeren heeft wel die ervaring met jongens als De Sutter, Overmeire en Persoons. Voetbal is niet alleen naar hier komen en tactische richtlijnen uitvoeren. Er moet meer passie in de box komen.", besluit Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties