De stoel wankelt een eerste keer... Hebben ze het bij Manchester United nu al gehad met Mourinho?

Redactie
| 3 reacties
De stoel wankelt een eerste keer... Hebben ze het bij Manchester United nu al gehad met Mourinho?
Foto: © Photonews

Het gaat momenteel niet zo geweldig met Manchester United als José Mourinho zou willen. De Engelse recordkampioen investeerde vorige zomer serieus in een nieuwe trainer en enkele dure spelers, maar de resultaten blijven vooralsnog achterwege.

Afgelopen weekend werd een gefrustreerde Mourinho al voor de tweede keer dit seizoen naar de tribunes gestuurd. Deze keer trapte de Portugees tegen een waterflesje. Not done in Engeland – er waren voor aanvang van het seizoen nog duidelijke afspraken over gemaakt – en de coach van United krijgt mogelijk een schorsing van drie speeldagen.

Ed Woodward, de voorzitter van Manchester United, heeft Mourinho niet op het matje geroepen voor zijn uitspatting(en), maar binnen het bestuur zijn er al leden die twijfelen over het feit of The Special One wel zo speciaal is. Zij maken zich zorgen over het feit dat de acties van Mourinho de spelersgroep afleiden en dat het gedrag van de coach mede aan de basis ligt voor de slechtste start in 27 jaar. Dat weet Sportsmail​.

Puntenpakker én voorbeeld

Voor een ontslag hoeft Mourinho voorlopig niet te vrezen – het zou nogal snel zijn. Maar toch: de Portugese succescoach doet de komende tijd beter zijn best om de harten van enkele belangrijke leden van het bestuur te heroveren – of veroveren -, want op Old Trafford moet de manager naast een puntenpakker ook vooral een voorbeeld zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties