Geen Maxime Biset bij Antwerp die niet vies is van een joke over zichzelf: "Wie gaat nu die eerste Lierse-goal maken?"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Geen Maxime Biset bij Antwerp die niet vies is van een joke over zichzelf: "Wie gaat nu die eerste Lierse-goal maken?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond trappen Lierse en Antwerp speeldag vier van de terugronde in de Proximus League op gang. Bij de Great Old geen Maxime Biset, die in de vorige twee confrontaties een owngoal maakte. De routinier is tot de winterstop out met een spierscheur.

Nog voor we er over kunnen beginnen, refereert Biset er zelf naar... "De hamvraag is nu wie de eerste goal van Lierse gaat maken?", opent de verdediger met de kwinkslag bij Voetbalkrant.com. "Misschien vinden de Lierse-fans het zelfs jammer dat ik er niet bij ben."

Een theorie over die owngoals moet er niet komen

"Neen, we gaan het geluk niet uitdagen", gaat Biset vervolgens serieus verder. "Het was mij nooit overkomen, en nu twee keer kort na elkaar tegen dezelfde tegenstander. In deze nieuwe competitie die nog karakter moet krijgen, gebeuren wel meer gekke dingen. Maar een theorie over die owngoals moet er niet komen."

Op zijn 30ste kan Biset dit toeval wel plaatsen. "Ik heb dit in een achterkamer gestoken en er nooit zwaar aan getild. Het belangrijkste is hoe je nadien reageert. Ofwel ga je verder, ofwel blijf je in dat moment hangen. Zoiets kan ik dus wel relativeren."

Biset is tot de jaarwisseling out met een scheur in de quadriceps
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties