STVV herleeft eindelijk weer: "Dit heeft de groep écht verdiend na al die negatieve uitslagen en gebeurtenissen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
STVV herleeft eindelijk weer: "Dit heeft de groep écht verdiend na al die negatieve uitslagen en gebeurtenissen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV kon op geen beter moment vertrouwen tanken dan in zijn bekerwedstrijd in aanloop naar de ontmoeting met Moeskroen. Voor de Truienaars staat zaterdag namelijk een zespuntenmatch op het menu.

De bekerwinst tegen KV Mechelen was belangrijk om het goede gevoel weer te pakken te krijgen. "Dit heeft de groep echt verdiend na al die negatieve uitslagen en gebeurtenissen van de jongste weken", aldus verdediger Sascha Kotysch.

STVV kon namelijk negen competitiematchen op een rij niet meer winnen. De laatste overwinning dateerde van de vorige bekerronde tegen Harelbeke. "De match van zaterdag wordt héél belangrijk, nóg belangrijker dan die van dinsdag", gaat Kotysch verder. "We hebben de punten echt nodig."

Magere opkomst

De Kanaries rekenen er dan wel op dat de thuisfans Stayen nog eens in vuur en vlam zetten voor dit cruciale duel. Tegen Mechelen was de opkomst mager. "Ik snap dat het koud en laat (20u45 aanvangsuur, red.) was, maar als ik zag dat Mechelen meer fans dan ons meenam... Dan is dat spijtig om vast te stellen", gaf Stef Peeters nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties