Van Buyten als trainer? "Guardiola kan me opbellen"

Redactie
| 1 reacties
Van Buyten als trainer? "Guardiola kan me opbellen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Van Buyten is bestuurslid van Standard, maar blijkbaar liggen zijn ambities elders. Hij denkt er immers aan om een trainerscarrière te beginnen. En daarvoor heeft hij ook de juiste contacten.

Van Buyten heeft wel al wat aanbiedingen gehad. "Niet zo lang geleden kreeg ik een aanbod om technisch directeur te worden bij een club uit de Bundesliga. Bij Bayern kon ik een plekje in de directie krijgen en bij de jeugd aan de slag gaan. Ik kon er ook in de technische staf terecht, maar ik wil eerst dit project bij Standard aanpakken", aldus de voormalige verdediger in HLN.

Maar als hij trainer wil worden, kent hij alvast de juiste mensen. "Wie weet belt Guardiola me binnen drie jaar voor een rol als assistent of T3. Misschien neemt Marc Wilmots contact met me op ... Het is te vroeg om te zeggen welke weg ik als trainer wil nemen, maar ik weet één ding. Als ik op een dag trainer wil worden, dan is het om op een gegeven moment als T1 met een eigen staf te werken. Dat is het competitiedier in me dat spreekt. Maar dat is nog niet voor meteen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties