Aanwinst van Antwerp kan niet rekenen op veel speeltijd: "Ik wil tonen dat ik een basisplaats verdien"
Tim Bex
Tim Bex
| 2 reacties

Lallemand speelt weinig bij Antwerp, maar wil zich in de basis knokken

Aanwinst van Antwerp kan niet rekenen op veel speeltijd: "Ik wil tonen dat ik een basisplaats verdien"
Foto: © photonews

Antwerp versterkte zich deze zomer met enkele nieuwe namen. Daardoor heeft de ploeg uit Eerste Klasse B nu wel een erg brede kern. Iets wat zijn voor- en nadelen heeft. Zo kan zomeraanwinst Michael Lallemand zich voorlopig nog niet echt tonen.

Michael Lallemand zat op een zijspoor bij KV Kortrijk, dus koos de 23-jarige spits voor een avontuur bij Royal Antwerp FC. Maar voorlopig is ook dat nog geen geslaagd verhaal. Lallemand kon nog niet vaak rekenen op een basisplaats en moest het hebben van enkele invalbeurten.

Dit weekend wist Lallemand in de extra tijd een punt te redden voor Antwerp tegen Lierse. "Het is een ongelooflijk gevoel om in de 92e minuut te scoren", vertelt de aanvaller in Gazet van Antwerpen. "Een punt in Lier is goed, want dit is en blijft een derby."

Een doelpunt maken is de extra tijd is een ongelooflijk gevoel - Lallemand

Toch zou Lallemand liever wat meer minuten krijgen bij Antwerp. "Ik speel erg weinig, dat klopt", aldus de ex-speler van Eupen en KV Kortijk. "Maar als ik speel, wil ik me bewijzen. Dan wil ik aan de coach tonen dat ik het waard ben om een basisplaats te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties