Wijnants na zware week waarin Soudal Westerlo liet stikken: "Het zit mij hoog. Misschien moet ik investeerders van buitenaf toelaten"

Redactie
| 2 reacties
Wijnants na zware week waarin Soudal Westerlo liet stikken: "Het zit mij hoog. Misschien moet ik investeerders van buitenaf toelaten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo pakte dan wel een punt tegen KAA Gent, de club heeft een ontzettend moeilijke week achter de rug. Vic Swerts van Soudal blies de overname af en dat zit manager Herman Wijnants hoog.

"Dit was mijn moeilijkste week als manager van Westerlo", aldus Wijnants in een gesprek met Sporza. "De deal met Soudal was dé oplossing voor Westerlo. Het is een droom die je niet kunt verwezenlijken. Ik ben daar lang mee bezig geweest en nu staan we opnieuw op 0."

De sterke man van Westerlo moet nu op zoek naar alternatieven. "Het zit mij persoonlijk nog hoog, maar ik moet op mijn tellen passen wat ik zeg. Want juridisch is dat allemaal nog niet geregeld. Misschien moet ik ook investeerders van buitenaf toelaten. In principe wil ik niet afstappen van onze verankering in Westerlo, tenzij het bestuur of de supporters dat wel willen."

Nieuw stadion

"Met Soudal had ik daar wel willen van afstappen, op voorwaarde dat er een nieuw stadion kwam. En volgens de regels van de Pro League moet dat dan binnen een straal van 30 kilometer."

"Maar daarin ben ik niet geslaagd, ik ben totaal mislukt. Na alles wat we deze week hebben meegemaakt ben ik blij dat we een punt hebben gepakt tegen een ploeg als Gent. Want het is niet meer plezant zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties