Reactie Opvallende uitspraak weer van Weiler: "Club Brugge is favoriet"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 47 reacties
Opvallende uitspraak weer van Weiler: "Club Brugge is favoriet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler moet zijn ploeg oppeppen voor de topmatch van zondag tegen Club Brugge. Na de verliezen tegen Charleroi en Saint-Etienne - die we voor alle duidelijkheid niet op zijn rekening schrijven - heeft hij zijn werk. En hij kroop donderdag ook in de underdogrol.

Eerst en vooral... In de Zwitserse pers werd gezegd dat Weiler op een shortlist zou staan om de nieuwe coach van Basel te worden. "(lacht) Daar hou ik me niet echt mee bezig. Ik hou van mijn werk hier en heb bepaalde doelen uitgestippeld. Ik hoop die doelen hier te bereiken."

Maar dan zal er zondag wel gewonnen moeten worden thuis van Club, want anders steekt het woord crisis weer de kop op. Ook Club kende een zware ontgoocheling in Europa en zou met 0 op 18 nog een zwaardere klap gekregen moeten hebben. "Of dat een voordeel is? Dat zullen we zondag zien, ik weet het niet. Wie er favoriet is? Club Brugge zeker? Zij staan toch twee punten voor ons."

Een uitspraak die gekaderd moet worden, want Weiler zei het met een knipoog. Maar goed, het is niet de praat die de supporters en het bestuur willen horen voor een topper in eigen huis...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties