Haalt Anderlecht deze verrassende spits als back-up voor Teodorczyk?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Haalt Anderlecht deze verrassende spits als back-up voor Teodorczyk?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukasz Teodorczyk is niet meer weg te denken uit het basiselftal van RSC Anderlecht. De Poolse scherpschutter scoort aan de lopende band en is spits nummer één van paars-wit. Omdat Hamdi Harbaoui aan de kant werd geschoven, wil René Weiler er echter graag een extra aanvaller bij.

De winterse transfermercato staat voor de deur en Weiler heeft dan ook zijn zinnen gezet op een back-up voor Teodorczyk. Het seizoen is nog lang en de spits kan ook niet iedere wedstrijd blijven spelen.

Wel, mogelijk haalt Anderlecht een verrassende spits als back-up voor Teodorczyk. Aaron Leya Iseka zit op een zijspoor bij Olympique Marseille en bovendien beschikt paars-wit over een optie om de broer van Michy Batshuayi terug te halen als die niet meer dan tien wedstrijden speelt voor de winterstop.

Back-up bij Anderlecht of nieuwe uitleenbeurt?

Iseka zit momenteel aan acht wedstrijden en naar alle waarschijnlijkheid zal hij dit kalenderjaar niet meer in actie komen voor L’OM. Volgens Het Laatste Nieuws is er een kans dat Anderlecht de speler terughaalt en als back-up voor Teodorczyk gaat gebruiken. Ook een uitleenbeurt aan een andere club behoort tot de mogelijkheden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties