Reactie Lokeren-spelers in de wolken met Kristinsson: "Men zei dat we te weinig kwaliteit hadden, daaraan lag het niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Westerlo
| 2 reacties
Lokeren-spelers in de wolken met Kristinsson: "Men zei dat we te weinig kwaliteit hadden, daaraan lag het niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De metamorfose van Sporting Lokeren onder Runar Kristinsson, hadden we een tijdje geleden niet voor mogelijk gehouden. Maar de IJslander kreeg de boel draaiende en pakte tien op twaalf in de laatste vier wedstrijden.

En zijn spelers? Die zijn weg van hun nieuwe coach. "We halen resultaten en het is niet tegen de minste ploegen. We krijgen vertrouwen onder de nieuwe coach", aldus De Ridder. "Iedereen maakt veel progressie op fysiek vlak. Dat bleek uit de testen die we onlangs nog deden."

Ook De Sutter haalde de trainingsmethodes van Kristinsson aan als de katalysator van het succes. "We trainen meer matchgericht, het trainingsschema ligt me een stuk beter dan eerder in het seizoen. We doen het goed en creëren veel meer kansen."

De discipline en spelvreugde keerden terug, de goeie dingen die over de coach geschreven worden, zijn helemaal terecht -Killian Overmeire

Killian Overmeire was duidelijk. "Er werd lang gezegd dat er een gebrek aan kwaliteit was in de groep. Als je ons de laatste weken bezig ziet, doen we het niet slecht. De nieuwe wind die in Lokeren waait zit er voor veel tussen. Er worden heel wat positieve dingen over de trainer geschreven en dat is niet meer dan terecht."

"De discipline keerde terug, maar ook de spelvreugde", sloot de kapitein van Lokeren af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties