Reactie Man in vorm maakte al 3 goals voor 9 belangrijke punten: "Ach, zo belangrijk ben ik niet en tegen Standard was het maar de gelijkmaker"

Man in vorm maakte al 3 goals voor 9 belangrijke punten: "Ach, zo belangrijk ben ik niet en tegen Standard was het maar de gelijkmaker"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen blijft in eigen huis scoren als een tierelier. 18 op 18 Achter de Kazerne en ook gewonnen in de laatste vier wedstrijden. Met dank aan Mats Rits, die opnieuw een belangrijk doelpunt scoorde voor Malinwa.

Het was op een leuke trap van Bjelica dat Rits goed was gevolgd om voorbij een lossende Penneteau te tikken. Maar geen van beide hoofdrolspelers wilden te veel eer rapen. "Ik de man van de match? Neen, dat was het team én de fans", aldus Bjelica bescheiden.

"Scoren? Dat is natuurlijk altijd leuk. Maar het is niet dat ik daarom plots belangrijker ben", bleef ook Mats Rits met de voetjes op de grond. Maar toch: in de matchen dat hij scoorde (ook al in Westerlo en thuis tegen Standard) werd wel gewonnen. "Het doet deugd, maar we moeten rustig blijven."

Of toch: Mechelen had de hele wedstrijd wél de controle over de wedstrijd. "Klopt, we hadden wel wat het gevoel dat we hen nog gingen kloppen, dat we nog gingen scoren. We stonden compact, ook al in de eerste helft. En we kregen de meeste kansen, dus kunnen we zeker niet klagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties