Reactie STVV donderde van zijn wolk: "Je kan niet elke week even goed zijn" en "Geen scherpte in de benen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
STVV donderde van zijn wolk: "Je kan niet elke week even goed zijn" en "Geen scherpte in de benen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV is van zijn wolk gedonderd. Na een 9 op 9 de jongste weken leden de Truienaars een duidelijke nederlaag op bezoek bij Waasland-Beveren: 3-1.

"We kwamen snel op achterstand, zo liepen we achter de feiten aan", reageerde Pieter Gerkens die zaterdag nog goed was voor twee goals tegen AA Gent. "De ene week zit het mee, de andere niet. Vanavond (gisteravond, red.) was zo'n wedstrijd waarin het tegenzat met verder de 2-0 die ons nekte net voor de rust."

De Kanaries lieten een lusteloze indruk na. "Het gebrek aan scherpte zou er niet mogen zijn", ging Gerkens verder. "Al klopt het wel dat je niet elke week even goed voor de dag kan komen."

Ik geraakte niet in de match

Ook Stef Peeters, dé Truiense man van de eerste seizoenshelft, kwam nooit in het stuk voor. "Ik weet niet hoe de rest zich voelt, maar ik spreek voor mezelf als ik zeg dat het absoluut niet liep. Ik voelde geen scherpte in de benen en geraakte zo niet in de match."

Voor de sterkhouder, die volgende dinsdag nog aan de bak moet tegen Standard, is de nakende winterstop welgekomen. "Dit was onze vierde match in tien dagen tijd. Bovendien hebben we tegen AA Gent het volle pond gegeven en liepen we tegen Zulte Waregem veel achter de bal. We kunnen wat rust goed gebruiken", aldus Peeters nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties