Speelt Genk niet alleen Ndidi kwijt? 'Twee clubs - en deze keer niet uit Engeland - kloppen hard op de deur voor Bailey'

Redactie
| 9 reacties
Speelt Genk niet alleen Ndidi kwijt? 'Twee clubs - en deze keer niet uit Engeland - kloppen hard op de deur voor Bailey'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk verloor woensdagavond op het veld van Zulte Waregem en staat zo weer een stap verder verwijderd van play-off 1. Bovendien is het lang niet zeker dat de Limburgers al hun pionnen in de winterstop kunnen houden.

Het vertrek van Wilfred Ndidi naar Leicester City hangt in de lucht. Een transfer van de Nigeriaanse sterkhouder levert de Limburgers een smak geld op, maar zorgt ook voor kwaliteitsverlies. Én er is nog meer interesse.

Zo kloppen de clubs weer op de deur voor Leon Bailey. Niet uit Engeland deze keer, wel uit Frankrijk en Italië. AS Monaco en AS Roma lieten hun oog vallen op de Jamaicaanse parel, meldt Het Laatste Nieuws.

10 tot 12 miljoen

Bailey heeft nog geen werkvergunning voor de Premier League te pakken, wat in de kaart speelt van beide clubs. Anderzijds vinden Monaco en Roma de gevraagde transferprijs van 20 miljoen euro te hoog. En zijn ze enkel bereid 10 tot 12 miljoen euro op te hoesten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties