Perbet verrast iedereen: "De andere coaches vroegen me niet om zo te spelen"

Perbet verrast iedereen: "De andere coaches vroegen me niet om zo te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jéréymy Perbet werd gisteren uitgeroepen tot 'Man van de Match' in de topper tegen Anderlecht. Hoeveel keer zou hem dat al overkomen zijn terwijl hij niet scoorde en zijn ploeg verloor? Nooit! Maar het was evenwel verdiend.

Perbet voetbalde heel sterk en liet zien dat hij meer is dan een pure doelpuntenmaker. "De coach vraagt me om zo te spelen en dan doe ik dat", was de simpele uitleg van de Fransman. Maar daar waren we niet tevreden mee, want het was echt wel een indrukwekkende Perbet in de combinatie gisteren.

"Kijk, ik heb dat Villarreal ook al gedaan, maar daar zagen veel mensen me niet. Sommige coaches vragen me om in de zestien te blijven en goals te scoren", verklaarde hij. "In Charleroi en Bergen was dat meestal zo. Hier vraagt de coach me om mee te voetballen. En ja, ik kan dat ook", lachte hij.

Perbet was het rustpunt, ook tijdens de opstootjes. "Iedereen liep na die rode kaart wat geënerveerd rond. We zitten in een moeilijke periode en alles gaat wat verkeerd. Ja, die wedstrijd tegen Genk wordt belangrijk, want we zouden toch graag met een plaats in de top zes op vakantie gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties