Laatste winnaars bekend op de Soccer Trophy
Redactie
| 0 reacties
Laatste winnaars bekend op de Soccer Trophy
Foto: © SDG

In Park Spoor Noord in Antwerpen ging maandag 26 december de Soccer Trophy van dit seizoen van start met meer dan 200 ploegen. Bovendien is er deze editie niet enkel een voetbalcompetitie. Elke dag was er wel iets te beleven, uniek! Ondertussen zit de editie er alweer op.

De Soccer Trophy maakt sinds dit jaar immers deel uit van de Sports Trophy. In Antwerpen zijn dan naast voetbal ook basketbal, tafeltennis en volleybal van de partij. Bekijk alle informatie over de Sports Trophy op de officiële website.

Het concept van de Soccer Trophy is bekend. Een leuke competitie indoorvoetbal op kunstgras en mét boarding. Altijd al eens die tegenstander via de reclamepanelen genadeloos in de wind willen zetten? Grijp je kans op de Soccer Trophy.

Ook voor de supporters is het opnieuw gezellig vertoeven op Soccer Trophy. De jeugddagen beloven alvast van een hoog niveau te worden met inschrijvingen van o.a. Royal Antwerp, Waasland-Beveren, Eendracht Aalst, VW Hamme, Beerschot Wilrijk en Futsal Antwerpen.

Ook de laatste wedstrijddagen leverde enkele leuke winnaars op. Deurne won bij de U8, FT Antwerpen bij de U7 en ook bij de U11. Zo was het voor Futsal Topsport Antwerpen een erg geslaagde editie, zoveel is duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties