Adrien Trebel legt uit waarom hij Anderlecht verkoos boven AA Gent

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Neerpede
| 10 reacties
Adrien Trebel legt uit waarom hij Anderlecht verkoos boven AA Gent
Foto: © photonews

Adrien Trebel (25) werd woensdagmiddag plechtig voorgesteld bij RSC Anderlecht. De Fransman leek Standard lange tijd te verlaten voor AA Gent, tot Anderlecht plots aanklopte.

De onderhandelingen met Gent waren ver gevorderd. "Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie drongen fel aan op mijn komst. Daar wens ik hen ook voor te bedanken. Had ik niet bij Anderlecht getekend, dan wel bij Gent. Maar als een ploeg als Anderlecht in de dans springt, dan weiger je niet."

De cirkel bij Standard was rond, ik zocht een nieuwe uitdaging om me verder te ontplooien

De Brusselse ambities beantwoorden nóg meer aan die van Trebel. "Ik wil titels behalen en ver geraken in Europa. Dat kan ik mét Anderlecht dat beter gewapend is dan Gent. Standard was geen slechte club voor mij, maar ik voelde dat de cirkel er rond was. Ik zocht naar een nieuwe uitdaging om me verder te ontplooien."

Nummer 1 in België

Ook Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck reageerde opgetogen over de gerealiseerde deal. "Het doet me plezier dat als een speler de keuze heeft tussen verschillende clubs, hij nog altijd voor Anderlecht kiest. Dat bewijst dat we nog altijd de nummer 1 zijn in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties