Reactie Rob Schoofs houdt het hoofd koel in de chaos: "Al die heisa naast me neergelegd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Rob Schoofs houdt het hoofd koel in de chaos: "Al die heisa naast me neergelegd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je zou maar Rob Schoofs zijn. De ene dag wordt je zonder medeweten betrokken in een vergeefse poging om Trebel naar Gent te halen, de volgende moet je gewoon verder trainen en werken bij Gent. Geen wonder dat hij af en toe een beetje verzoop tegen Charleroi.

Of Schoofs erg geraakt was door het gemarchandeer met zijn persoon, dat wilden we eigenlijk donderdag op de persconferentie al weten. "Rob Schoofs is mentaal veel sterker dan wat jullie allemaal denken", had Vanhaezebrouck erop te zeggen.

Na de partij tegen Charleroi voelden we de middenvelder toch aan de tand. "Ik wist het maar laat, van die deal met Trebel", gaf Schoofs aan. "Daarna ging het snel en verkaste hij naar Anderlecht. Toch heb ik er twee dagen mee in mijn hoofd gezeten."

Ik heb met Vanhaezebrouck over de toekomst gepraat

-Rob Schoofs

Je zou voor minder, binnengehaald worden als de vervanger van Kums (dat hebben er wel nog een paar met hem gemeen), aanvankelijk weinig kansen krijgen en het jaar erop al bijna als pasmunt gebruikt worden voor de échte vervanger van Kums.

"Ik heb geprobeerd rustig te blijven en goed verder te trainen en te werken." Dat leverde hem een bedankje van Vanhaezebrouck op: een basisplaats tegen Charleroi. "Hij zei het me twee dagen geleden. Of we ook over mijn rol in de toekomst gepraat hebben? Ja, maar dat blijft tussen ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties