De pronostiek van... Nicolas Rommens: "We kunnen nog eens stunten tegen Anderlecht, al zijn ze die nederlaag nog niet vergeten"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties

De prono van de 23ste speeldag met Nicolas Rommens (Westerlo)

De pronostiek van... Nicolas Rommens: "We kunnen nog eens stunten tegen Anderlecht, al zijn ze die nederlaag nog niet vergeten"
Foto: © photonews

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Vandaag: Nicolas Rommens

De middenvelder ontvangt woensdag met Westerlo Anderlecht en houdt goede herinneringen over de heenmatch. Toen scoorde hij na een sensationeel slot de winning goal. "Ik geloof dat we thuis nog eens kunnen stunten", blikt Rommens met de smile vooruit bij Voetbalkrant.com.

Toen Moeskroen met 2-1 won, volgde een sh*t-momentje

"Je voelt dat onze fans erin geloven. Tegen Anderlecht kunnen we altijd iets meer. Al denk ik wel dat zij de wedstrijd van eind september nog niet vergeten zijn. De trainer zal zijn manschappen op scherp zetten."

Verder rekent Rommens, die ook zondag scoorde, erop dat de concurrentie punten laat liggen. "Ik hoop dat Zulte Waregem wint. Zaterdag heb ik naar de match van Moeskroen gekeken. Toen die 2-1 viel, volgde wel een sh*t-momentje. Bij de samenkomst hebben we er even over gesproken, maar ik denk dat we met die 1-2-zege in Mechelen goed hebben gereageerd."

Nicolas Rommens versus Voetbalkrant.com

Speeldag 23Nicolas RommensVoetbalkrant.com
KRC Genk - KV Kortrijk11
KV Oostende - CharleroiX1
Zulte Waregem - Moeskroen11
Club Brugge - W-Beveren11
Lokeren - AA Gent22
Westerlo - Anderlecht12
STVV - KV Mechelen21
Eupen - Standard2X

Klassement

Thomas Foket, Birger Verstraete en Michiel Jonckheere 6/8
Siebe Blondelle en Siebe Schrijvers 5/8
Mats Rits*, Brecht Dejaegere, Zinho Gano, Pieter Gerkens, Timothy Derijck, Stef Peeters, David Hubert, Laurens Paulussen en ​Killian Overmeire 4/8
Leandro Trossard, Tom De Sutter en Hendrik Van Crombrugge 3/8
Olivier Myny**, Maxime Annys 2/8

* Mats Rits voorspelde op speeldag 17 een zege van Standard op het veld van Charleroi. Die wedstrijd werd gestaakt bij een voorsprong van Standard en in afwachting van het definitieve resultaat krijgt Rits 1 punt voor die wedstrijd.

** Olivier Myny voorspelde op speeldag 18 een zege van Waasland-Beveren tegen KRC Genk. Die wedstrijd werd uitgesteld naar een later tijdstip.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties