Heel wat vraagtekens bij Gent, maar sterkhouder keert terug voor derby

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Heel wat vraagtekens bij Gent, maar sterkhouder keert terug voor derby
Foto: © photonews

Bij AA Gent maken ze zich op voor de trip naar de buren uit Lokeren. Op de persconferentie hoorden we dat heel wat spelers twijfelachtig waren. In de selectie werden ook 21 namen opgenomen.

Assistent-coach Peter Balette nam de honneurs waar op de wekelijkse persconferentie. Hein Vanhaezebrouck moest immers in Brussel zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht verantwoorden. Met verve, want de oefenmeester kwam er met een voorwaardelijke schorsing vanaf.

"Vier spelers zijn een vraagteken voor Lokeren", aldus Balette. "Dat zijn Neto, Ndongala, Kalu en Schoofs." Rob Schoofs kreeg een trap tegen Charleroi en zat met een open wonde, Kalu had last van de adductoren.

Gershon en Rinne terug

"We gaan hen op training nog testen en nemen daarna een beslissing." Intussen is de Gentse selectie bekend. Renato Neto en Dieumerci Ndongala haalden het niet. De anderen wel, maar er werden 21 spelers opgeroepen, wellicht uit voorzorg.

Wie er wél terug bij zijn, zijn Jacob Rinne en Rami Gershon. Die eerste was lange tijd ziek, de tweede had een blessure aan de hamstrings.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties