Reactie Mathijssen kan onvrede niet verbergen: "Die goals van Anderlecht..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Westerlo
| 0 reacties
Mathijssen kan onvrede niet verbergen: "Die goals van Anderlecht..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo kon woensdagavond nog even de indruk wekken dat het Anderlecht in de problemen kon brengen. Maar voor de rust was de match wel al gespeeld. Jacky Mathijssen wreef eens met de handen in het haar toen hij de beelden terugzag.

Mathijssen zag zijn verdediging immers niet al te best voor de dag komen. "Dit was niet nodig", zuchtte hij. "Elke goal van Anderlecht was vermijdbaar. We hebben het hen te makkelijk gemaakt door die doelpunten zomaar weg te geven", vond hij.

Over zijn aanval was hij dan wel weer tevreden, behalve over de efficiëntie. "We hadden de kansen en de wil om meer doelpunten te maken, maar we zijn daar niet beloond voor geweest. Met iets meer efficiëntie in de tweede helft hadden we het Anderlecht nog moeilijk gemaakt."

Zwaarder kan het niet worden

Maar hij trekt zich op aan de positieve punten. De komende twee matchen tegen Waasland-Beveren en STVV worden immers cruciaal voor de Kempenzonen. "Veel zwaarder dan vandaag kan het niet worden, dus schrik heb ik niet. We hebben heel veel geleerd uit deze match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties