Reactie Spajic beseft: "We zullen iets steviger moeten staan tegen Standard

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Westerlo
| 6 reacties
Spajic beseft: "We zullen iets steviger moeten staan tegen Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het veld van Westerlo toonde Anderlecht twee gezichten: bijzonder goed in de eerste helft, de tweede heel wat minder. René Weiler zal vooral de defensie moeten aanpakken tegen zondag.

Want direct na de match zat de confrontatie met Standard al in de kopjes. En tegen de Rouches zouden de defensieve fouten wel eens minder goed kunnen uitdraaien. "Die zege is goed om de match tegen Standard voor te bereiden", begon Uros Spajic. "We wilden eerst deze match goed afwerken vooraleer we aan Standard dachten. Want in de heenmatch gingen we tegen hen ten onder omdat we al met de match tegen Saint-Etienne in ons hoofd zaten."

Moeilijker dan tegen Westerlo

De aanval van Westerlo deed het niet slecht, maar zondag luisteren de aanvallers naar de namen Sa en Belfodil, toch nog een trapje hoger. "We zullen 100 procent moeten zijn in die match, want we weten dat het moeilijker wordt dan tegen Westerlo", aldus Spajic.

"Standard heeft geen keuze meer en moet een resultaat neerzetten. We zullen toch wat steviger moeten staan. We hebben een goed collectief en vormen een hechte groep. Dat verklaart ook deels de resultaten. We hopen dat het ook meespeelt als het nog belangrijker wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties