Onze mening: Reviewcommissie heeft werk met Refaelov, Diallo, D'haene en Heylen

Redactie
| 26 reacties
Onze mening: Reviewcommissie heeft werk met Refaelov, Diallo, D'haene en Heylen

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen om speeldag 28 in de Jupiler Pro League onder de loep te nemen. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen alvast een aantal fases die onderzocht kunnen worden.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert.

Lior Refaelov

In de galavoorstelling van Club Brugge tegen Zulte Waregem (5-0) deelde Lior Refaelov een elleboog(je) uit in het gezicht van Lukas Lerager.

Kristof D'haene

KV Kortrijk-linkshalf Kristof D'haene gaf in de verloren thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren (1-2) een duidelijke elleboog aan Laurent Jans, maar werd daar niet voor bestraft. Dat mag de reviewcommissie van naderbij bekijken!

Ibrahim Diallo

De Malinees van Eupen kreeg terecht rood na een stevige charge op Lokeren-middenvelder Bob Straetman. Enkele weken schorsing zouden hier op zijn plaats zijn.

Michael Heylen

Anderlecht-huurling Michael Heylen kreeg in de eerste helft slechts een waarschuwing na een stevige tackle op Landry Dimata. Die fase met de Westerlo-verdediger mag de commissie toch nog eens bekijken.

Moet Owusu opgeroepen worden?

13%
20%
38%
52%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties