Won jij de MiTAC MiVia™ Essential 350?
Redactie
| 0 reacties
Won jij de MiTAC MiVia™ Essential 350?

De MiTAC lanceert MiVia™ Essential 350 is 's werelds eerste activiteitspolsband met ingebouwde ECG-sensor, innovatieve NASA EMD technologie en ademhalingtraining. En u kon die winnen.

De MiVia Essential 350 is ’s werelds eerste activiteitspolsband die gebruikmaakt van een ingebouwde ECG-sensor met NASA EMD-technologie voor het nauwkeurig meten van de hartslag. De Essential is niet zomaar een activiteitstracker: dankzij de ECG-monitor hebben gebruikers toegang tot Health & Body Index data en kunnen zij hun gezondheid verbeteren met een unieke ademhalingtraining-functie, waardoor de Essential 350 het uitgelezen apparaat is om een gezonder en gebalanceerder leven te realiseren.

De unieke Breath Training functie van de activiteitspolsband helpt gebruikers bij het ontwikkelen van een diepere ademhalingstechniek. In de MiVia-app kunnen gebruikers werken met drie trainingsniveaus en krijgen ze bovendien begeleiding. "Onze levensstijl kan aan gewoontes onderhevig zijn," stelt Harold Cobben , Sales Director bij MiTAC.

"Met de mogelijkheid om de hartslag nauwkeurig te bewaken en met gedetailleerde informatie over de gezondheid en het lichaam kunnen mensen inzicht krijgen in hun gewoontes en ze veranderen. De toegevoegde waarde van de Essential 350 is dat het niet alleen de persoonlijke lichaamsgegevens laat zien, maar ook een hulpmiddel biedt om ze te verbeteren met de Breath Training functie. Het lijkt misschien eenvoudig om dieper te ademhalen, maar het is een belangrijke component voor het verbeteren van het algehele welzijn, samen met nog veel meer aspecten, zoals lichaamsbeweging en een gezonde voeding."

De MiVia Essential 350 zal vanaf februari beschikbaar vanaf €119. De MiVia Essential app is gratis en compatibel met iPhone iOS 8 en 9, Android 5 en 6. Kijk voor meer informatie over de MiVia Essential polsband en app op de websitehttp://www.mivia.com/nl-be/ - Of u kon er eentje winnen via ons!

De winnaar is ... Eddy De Pretere

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties