Witsel scoort knappe volley en bezorgt zijn team zo eerste punt in de Super League (Video)

Yannick Lambrecht
| 1 reacties

Tianjin Quanjian speelde zaterdag zijn tweede wedstrijd van het seizoen tegen het Shanghai Shenhua van Carlos Tevez. Axel Witsel bezorgde zijn team een eerste punt met een volley vanop een corner.

De score werd geopend door een goal van Freddy Guarin, de Colombiaanse international bekend van bij Porto en Inter. In de 85e minuut antwoordde Axel Witsel, vanop een corner trapte de Rode Duivel mooi binnen. Minuten later maakte zijn ploeg zelfs nog kans op de winst, maar Alexandre Pato miste een penalty.

Het team dat gecoacht wordt door Fabio Cannavaro stijgt naar een voorlopige twaalfde plaats. Op de opneningsspeeldag verloor Tianjin Quanjian met 2-0.