Roberto Martinez laat unieke, betrouwbare én frisse Witsel niet vallen: "Hij blijft een leider en verschilt van de andere Duivels"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 22 reacties
Roberto Martinez laat unieke, betrouwbare én frisse Witsel niet vallen: "Hij blijft een leider en verschilt van de andere Duivels"

Axel Witsel maakt ondanks zijn transfer naar China nog steeds deel uit van de Rode Duivels. De verdedigende middenvelder heeft amper wedstrijden met inzet in de benen zitten, maar daar maalt bondscoach Roberto Martinez niet om.

"Axel is uniek. Waar hij ook voetbalt, hij zal altijd een hoog niveau halen. Hij is betrouwbaar en zal een leider blijven", stak Martinez dinsdag de loftrompet af. "Ik zie een speler die fris is, net als Laurent Ciman overigens. Dat is een groot verschil met enkele andere jongens die in de drukste maanden van de competitie zitten."

Ik wil alle spelers in hun natuurlijke habitat zien, China is geen slechte bestemming

Roberto Martinez

Martinez volgt de Rode Duivels op de voet. Zo duikt de Catalaan regelmatig op in de Belgische stadions. En zakt hij soms ook af naar de internationals in het buitenland. Is de bondscoach hetzelfde van plan met Witsel?

"Met de huidige technologische middelen hoeft dat niet, maar ik wil graag alle spelers in hun natuurlijke habitat zien en ondervinden hoe ze er leven. China is geen slechte bestemming." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties