Banken, goksites, biermerken,... grijpen allemaal naast Tielemans

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Banken, goksites, biermerken,... grijpen allemaal naast Tielemans
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Youri Tielemans staat nu toch wel bekend als het grootste talent in België. Bedrijven uit alle mogelijke sectoren willen hem maar al te graag als uithangbord gebruiken, maar die vlieger zal niet opgaan.

Tielemans zou nochtans een hoop geld verdienen aan een sponsorcontract. "Maar dat weegt niet op tegen de mogelijke impact op zijn prestaties," vindt zijn begeleider Peter Smeets. "Youri is nog zo jong. Hij heeft pas een gezin gesticht, hij wil met Anderlecht kampioen worden. Dáár moet zijn energie naartoe gaan. Pas als hij helemaal een gevestigde waarde is, zullen we bekijken of we zullen samenwerken met een nieuwe sponsor."

Op Nike na houden we alles af

"Ik krijg allerlei voorstellen binnen. Banken, goksites, zelfs biermerken willen hem hun product laten aanprijzen. Maar Youri is een serieuze jongen die alles voor het voetbal doet. Merken die daar niet mee samengaan, hebben geen kans. De andere zetten we in de koelkast. Ik herhaal: laat hem nu maar eerst op het voetbal concentreren. De rest volgt later wel," benadrukte zijn begeleider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties