Gewezen topspeler van Chelsea geeft Hazard raad: "Bij Chelsea de ster, bij Real Madrid opnieuw voor status knokken"

Redactie
| 9 reacties
Gewezen topspeler van Chelsea geeft Hazard raad: "Bij Chelsea de ster, bij Real Madrid opnieuw voor status knokken"

Eden Hazard werd tijdens de voorbije weken opnieuw druk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Er heeft altijd wel iets gespeeld tussen beide partijen. Maar zou een overstap naar de Spaanse topploeg ook een goede keuze zijn? Michael Ballack denkt van niet.

De gewezen speler van onder meer Bayern Leverkusen, Bayern München en Chelsea is van mening dat Hazard in Londen moet blijven. “Eden kende vorig jaar geen goed seizoen”, steekt de Duitser van wal in The Telegraph.

“Soms is het niet helemaal duidelijk wat er met een speler aan de hand is, maar volgens mij is Hazard een beetje een emotionele speler die écht vertrouwen moet voelen. Hij moet zich goed in zijn vel voelen op sportief en persoonlijk vlak, vooraleer hij kan presteren.”

"Eden Hazard kan nog één of twee jaar de ster van dit Chelsea zijn"

“Ik ben er zeker van: als hij naar Real Madrid verhuist, zal hij opnieuw voor zijn status moeten knokken. Volgens mij zou hij tijd nodig hebben bij Real, omdat hij ietwat introvert is. Het is niet iemand die veel praat. Bij Real Madrid – gezien de spelers die daar rondlopen – zou Hazard in een nieuwe situatie terechtkomen.”

Mocht Ballack in de plaats van Hazard zijn, zou hij het wel weten. “Bij Chelsea weet Eden wat hij heeft en mag verwachten. Bovendien woont hij in een fantastische stad en is hij dé topspeler bij de club. Hij moet natuurlijk beslissen of hij bereid is om dat op te geven om bij Real Madrid aan de slag te gaan. Maar volgens mij kan hij nog één of twee jaar de ster van dit Chelsea zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties