De Decker over de stille kracht van Antwerp: "Vroeger liep hij soms te lang met de bal. Dat heb ik hem al wat kunnen afleren"

Redactie
| 13 reacties
De Decker over de stille kracht van Antwerp: "Vroeger liep hij soms te lang met de bal. Dat heb ik hem al wat kunnen afleren"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC speelt vanaf volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau. De kern heeft wellicht nood aan een kwaliteitsinjectie, maar toch zullen heel wat van de huidige spelers geen mal figuur slaan op het hoogste niveau.

Zo maakte ene Johannes Omolo (27) heel wat indruk bij Antwerp. "Zeker als je met hoge druk speelt, is het belangrijk dat de twee middenvelders veel ruimte kunnen bestrijken en elkaar goed aanvoelen en aanvullen. Dat doen Omolo en Haroun. Als Jo uit positie loopt, neemt Faris over", vertelt De Decker in Sport/Voetbalmagazine over zijn centrale middenvelders.

"Jo is geen zuivere 6, hij beschikt over recuperatievermogen maar kan ook voetballen. Ik zie graag diagonale passes, want daarmee hebben tegenspelers het meeste last. Jo kan zulke passes geven. Vroeger liep hij soms te lang met de bal. Dat heb ik hem al wat kunnen afleren", besluit de coach van The Great Old.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties