Genk krijgt waarschuwing van Van Meir: "Hij heeft een explosief karakter, maar een goed hart"

Redactie
| 0 reacties
Genk krijgt waarschuwing van Van Meir: "Hij heeft een explosief karakter, maar een goed hart"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manuel Benson zou volgend seizoen naar Genk trekken, dat was gisteren te lezen in de kranten van Sudpresse. Eric Van Meir, zijn ex-coach, waarschuwt eender wie die met de jonge flankaanvaller gaat samenwerken: "Ik heb vaak met hem in de clinch gelegen."

Benson is immers blijkbaar niet de makkelijkste om mee te werken. Het is een enorm goeie voetballer, heel balvast en met veel progressiemarge. Ik heb ook veel met hem in de clinch gelegen, want hij neemt niet alles aan. Maar als hij fout is, komt hij zich wel excuseren. Hij heeft een explosief karakter, maar een goed hart", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Hij heeft in ieder geval een stap vooruit gezet, ook qua statistieken. Hij staat nu in de belangstelling door zijn doelpunt, maar is toch vooral de man van de assist", analyseerde Van Meir. "Of hij gaat slagen, zal van hemzelf afhangen. In 1A is er meer concurrentie en daar heeft hij nooit mee moeten omgaan. Daarom is het goed dat hij geselecteerd was voor de nationale beloften, daar spelen jongens van veel grotere clubs en kan hij hen aan het werk zien op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties