Vanhaezebrouck wil Anderlecht nog stokken in de wielen steken (voor even): "Het zou zonde zijn"

Redactie
| 13 reacties
Vanhaezebrouck wil Anderlecht nog stokken in de wielen steken (voor even): "Het zou zonde zijn"

Hein Vanhaezebrouck heeft nog een thuismatch tegen Anderlecht in het verschiet volgende zondag. Maar de titelstrijd is al gelopen na afgelopen weekend, daar legt hij zich bij neer.

Vanhaezebrouck heeft de handdoek geworpen. "Van ons was er nooit sprake, maar ik hoop wel dat wij en alle andere ploegen zo lang mogelijk de spankracht in deze competitie houden", klinkt het bij Stadion. "Wij moesten vijf en zes punten inhalen."

"We zijn wel bezig met onze job te doen: we hebben acht op twaalf gehaald. Dat is an sich niet slecht. Er is eigenlijk nooit sprake geweest van AA Gent. Dan hadden we al bijna een feilloos parcours moeten neerzetten en dat is ondenkbaar in deze play-offs."

Ik hoop op een goed resultaat tegen Zulte Waregem van ons uit

Zondag kan Anderlecht zelfs - bij midweekverliezen van Brugge en Gent - zelfs al kampioen spelen in de Ghelamco Arena. "Zo snel al? Dan moet Club Brugge ook nog twee keer verliezen. Ik verwacht niet dat zij nu twee thuiswedstrijden gaan verliezen. Ik hoop op een goed resultaat tegen Zulte Waregem van ons uit, zodat we er nog altijd een wedstrijd van kunnen maken tegen Anderlecht."

"Het zou zonde zijn om de kloof nog groter te zien worden. Ik hoop dat wij en alle andere ploegen zo lang mogelijk spankracht in deze competitie houden. Het zou zonde zijn moest Anderlecht na zes speeldagen al kampioen zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties