"Ik kan 200.000 euro winnen als Raman zijn coach uitmaakt voor een analfabete hoerenloper die niet eens zijn ­eigen reet kan wassen"

Redactie
| 3 reacties
"Ik kan 200.000 euro winnen als Raman zijn coach uitmaakt voor een analfabete hoerenloper die niet eens zijn ­eigen reet kan wassen"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Benito Raman haalde eerder deze week op een niet zo fijne manier de media. Toptennisser Ivo Karlovic gooide via Instagram een foto online waarop te zien was hoe Raman hem de huid vol schold omdat hij geld had ingezet op een tenniswedstrijd die niet verliep zoals hij had gehoopt.

Het hele verhaal kan u hier nog eens nalezen, de reactie van het management van de speler staat hier. In zijn column in Het Nieuwsblad steekt de vlijmscherpe Nico Dijkshoorn de draak met Benito Raman. Als het van de Nederlander afhangt, moeten we de spits van Standard gewoon zijn gangetje laten gaan.

"Laat die jongen brokken maken"

"Koester deze ruwe diamant. Pink Floyd schreef al eens een liedje over hem. Shine on you crazy diamond. En zo is het. Laat die jongen brokken maken. Zo te lezen is hij toch niet meer te helpen. Laten wij er gewoon van leren genieten en trots zijn op een jongen die ondanks alle goed raad steeds precies het verkeerde straatje kiest", klinkt het met een vette knipoog.

Waarna Dijkshoor nog een stapje verder gaat. "Sinds kort zet ik grote bedragen in op de volgende stommiteit van Benito. Ik kan 200.000 euro winnen als Benito Raman binnen een halfjaar zijn huidige coach uitmaakt voor een 'analfabete hoerenloper die niet eens zijn ­eigen reet kan wassen'. Je kunt het nauwelijks gokken noemen. Ik weet dat hij het gaat zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties