KV Mechelen dreigt smaakmaker kwijt te spelen: "We zien hem liever niet vertrekken, maar hij heeft de kwaliteiten voor Anderlecht of Club Brugge"

Redactie
| 12 reacties
KV Mechelen dreigt smaakmaker kwijt te spelen: "We zien hem liever niet vertrekken, maar hij heeft de kwaliteiten voor Anderlecht of Club Brugge"

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen greep dan wel in extremis naast een plaats in play-off 1, toch maakt de club een meer dan degelijk seizoen door. Onder Yannick Ferrera wordt er goed voetbal op de mat gelegd en krijgen jonge Belgen kansen.

Eén van de jongens die de voorbije maanden indruk maakte, is Mats Rits. Hij staat op het verlanglijstje van enkele Belgische topclubs. “Wij hopen natuurlijk dat Mats niet vertrekt, maar tegelijkertijd beseffen we dat hij aan een sterk seizoen bezig is”, aldus Yannick Ferrera in Extra Time.

“We vrezen dus dat er veel interesse zal zijn voor Mats en ook voor iemand als Jordi Vanlerberghe. We gaan zelf niemand kopen, zolang we geen speler verkocht hebben. Als we centen binnenkrijgen, zullen we actie ondernemen", wist de coach van Mechelen nog te vertellen.

"Rits zal niet zomaar ergens naartoe gaan" - Yannick Ferrera

Volgens Filip Joos staat Rits zo hoog op het verlanglijstje bij de Belgische topclubs omdat hij interessant is als in België opgeleide speler. “Maar ’t is echt een goeie speler, hoor”, benadrukte Ferrera. “Hij zal niet zomaar ergens naartoe gaan en ik denk dat hij de kwaliteiten voor een ploeg als Club Brugge of Anderlecht heeft.”

Bij welke club past Rits het beste?

52%
48%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties