Degryse ziet het postief in: "Als hij zo progressie blijft maken, moet hij wel een keer de stap naar Club Brugge kunnen zetten"

Redactie
| 6 reacties
Degryse ziet het postief in: "Als hij zo progressie blijft maken, moet hij wel een keer de stap naar Club Brugge kunnen zetten"
Foto: © Photonews

Het is allesbehalve eenvoudig om je bij Club Brugge in de basisploeg te knokken. De concurrentie in het Jan Breydelstadion is moordend en dat houdt dan ook in dat heel wat jeugdproducten van blauw-zwart zich eerst elders moeten bewijzen.

Zo ook Sander Coopman. De 22-jarige middenvelder komt dit seizoen op uitleenbasis uit voor Zulte Waregem. Voor de jaarwisseling kwam de jongeling maar weinig aan spelen toe, in 2017 stak hij de neus aan het venster.

“De ruimte zoeken en vinden, dat doet Coopman wel goed. Het is een slimme voetballer, maar alleen denk ik soms dat hij iets meer het instinct van een killer zou moeten hebben. Maar op voetballend gebied en qua slimheid is Coopman verfrissend”, aldus analist Marc Degryse bij Play Sports.

Doelpunten maken

Wie weet speelt Coopman volgend seizoen weer bij Club Brugge… “Dat zou wel kunnen”, gaat Degryse verder. “Als hij zo progressie blijft maken, dan moet hij wel een keer de stap naar Club kunnen zetten. Maar hij moet nog meer doelpunten maken. Bij Zulte Waregem heeft hij pas na nieuwjaar zijn kans gekregen, toen hij bepalend en beslissend was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties