Ken jij deze gewezen smaakmaker uit de Belgische competitie nog? "Dribbelen, schieten, passen: hij kon alles"

Redactie
| 1 reacties
Ken jij deze gewezen smaakmaker uit de Belgische competitie nog? "Dribbelen, schieten, passen: hij kon alles"
Foto: © Photonews

Onze Belgische competitie bracht de laatste jaren al heel wat leuke spelers voort, die uiteindelijk een transfer naar het buitenland versierden. Maar ook in een iets verder verleden maakten heel wat spelers het mooie weer in ons land.

Neem nu Almani Da Silva Moreira. Doet die naam nog ergens een belletje rinkelen? We helpen u even. Standard haalde de technisch vaardige middenvelder aan het begin van deze eeuw weg bij de Portugese club Boavista. Op Sclessin groeide Almani Moreira al snel uit tot een sensatie.

“Almani Moreira was één van de absolute publieksfavorieten bij Standard. Dribbelen, schieten, passen: hij kon alles”, zegt gewezen Gent-en Standard-aanvaller Aleksandros Kaklamanos in het magazine Fan.

Gestopt in 2014

Moreira speelde tussen 2001 en 2006 voor Standard, dat hem in het seizoen 2004-2005 een seizoen uitleende aan het Duitse Hamburger SV. Later speelde de man uit Guinee-Bissau nog voor Dynamo Moskou, CD Aves, Partizan Belgrado, Dalian Yifang, Vojvodina, Salamanca en Atlético CP, alvorens in 2014 zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws