Revelatie uit play-off 2 staat open voor KV Oostende... én meer: "Zelfs als er straks een topclub aanklopt, dan..."

Redactie
| 2 reacties
Revelatie uit play-off 2 staat open voor KV Oostende... én meer: "Zelfs als er straks een topclub aanklopt, dan..."
Foto: © photonews

Pieter Gerkens is zonder twijfel één van dé revelaties van het seizoen in de Jupiler Pro League. De middenvelder van STVV scoort de jongste weken aan de lopende band en speelde zichzelf zo in de kijker bij tal van clubs.

KV Oostende zou wel wat zien in Gerkens, terwijl ook andere eersteklassers de verrichtingen van de speler op de voet volgen. “Ik heb ook gelezen dat Oostende me zou volgen, maar meer weet ik niet”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Oostende is een mooie en ambitieuze club. Ik kan niet verkondigen dat het me niets zegt. Als ik een stap hogerop kan zetten en me sportief en financieel kan verbeteren, dan ga ik daar over nadenken. Ik denk wel dat ik er klaar voor ben. Ze zeggen altijd dat je het ijzer moet smeden als het heet is.”

Topclub

En Gerkens durft zelfs hoger dan Oostende te mikken. “Zelfs als er straks een topclub aanklopt, dan geloof ik genoeg in mezelf én ben ik gretig genoeg om die uitdaging aan te gaan. Maar als ik voor 90 procent zeker ben dat ik toch maar op de bank ga belanden, dan voel ik me zeker niet te goed om bij STVV te blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties