Fans Malinwa danken hun helden, Ferrera geeft ontroering toe: "Altijd tranen in de ogen na een thuismatch"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Hermès Van Damme vanuit Mechelen
| 8 reacties
Fans Malinwa danken hun helden, Ferrera geeft ontroering toe: "Altijd tranen in de ogen na een thuismatch"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van net niet was het voor KV Mechelen. Zevende in de competitie en nu ook net geen finale van play-off 2 - behoudens een mirakel op Stayen. Maar de fans dankten wel hun fanions én hun coach, die op zijn beurt de fans dankte. Een mooie reactie.

Het Mechelse publiek kwam na de wedstrijd nog met een knap spandoek voor spelers en trainer: "Vak E dankt zijn helden, we laten ons volgend seizoen opnieuw gelden", dromen zij luidop verder. En danken ze vooral de fanions voor het leuke seizoen dat ze hun fans - zeker thuis - hebben gegeven.

Onder nieuwe coach Yannick Ferrera is de ploeg weer helemaal gaan opleven. De vernieuwing van het stadion geeft ook de supporters een nieuw elan, play-off 1 halen lijkt een kwestie van tijd. En de supporters dragen Ferrera op handen. "Ze zingen elke thuismatch wel voor mij, ze zijn altijd geweldig geweest sinds ik hier ben."

"Je mag niet vergeten dat ik hier begonnen ben met een 1 op 12 in mijn eerste wedstrijden. Ze zijn toen blijven zingen en ons aanmoedigen, ook na die verloren wedstrijden. Dat toont hoe fantastisch ze zijn. Voor hen vechten de spelers zo hard en zij zijn de reden dat we thuis zo moeilijk te verslaan zijn."

Ferrera is de gezangen ook absoluut nog niet beu. "Neen, elke keer opnieuw raakt het me. Elke keer opnieuw heb ik er de tranen van in de ogen, ze zijn gewoon fantastisch. Al van bij het begin was het zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties