Bevestigd door 'the man himself': Atlético Madrid heeft vrij spel om nóg een Franse topspits te halen
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Alexandre Lacazette kondigt zijn vertrek bij Olympique Lyon aan

Bevestigd door 'the man himself': Atlético Madrid heeft vrij spel om nóg een Franse topspits te halen
Foto: © photonews

Wat er al een tijdje zat aan te komen, wordt nu ook bevestigd door de speler zelf: Alexandre Lacazette zal deze zomer vertrekken bij Lyon.

“Ik denk dat dit het goede moment is. Ik wil nieuwe dingen ontdekken, risico nemen en een nieuw niveau bereiken. Ik heb doelen voor mezelf gesteld en ik weet dat ik, in Europees opzicht, nog niet zo’n grote naam heb. Ik wil kijken of ik antwoord kan geven op de vragen die mensen stellen en of ik beter kan worden,” vertelde Lacazette in een interview met L’Équipe.

Hereniging met Griezmann

Atlético Madrid heeft al nadrukkelijke interesse geuit, maar de spits blijft nuchter. “Het is wel Atlético waar we het over hebben. Het is een club die al jaren achter elkaar ver is gekomen in de Champions League. Het zou een prachtig verhaal zijn om weer samen te spelen met Antoine Griezmann." De twee spelen al sinds hun jeugd samen bij de nationale ploeg van Frankrijk.

Zaterdag zal de match tegen Nice dus zijn laatste worden in het Parc OL. "Misschien ga ik voor de warming-up gewoon naar het stadion kijken. En na de wedstrijd zal ik vooral genieten. Ik heb nog niets gepland, het zal allemaal instinctief gaan. We zullen wel zien.” Lacazette speelt al sinds 2010 in Lyon, speelde 284 matchen en scoorde daarin 128 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties