Genk-trainer over de wedstrijd van morgen en de evolutie van zijn ploeg: "Daar ben ik trots op"

Redactie
| 0 reacties
Genk-trainer over de wedstrijd van morgen en de evolutie van zijn ploeg: "Daar ben ik trots op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk heeft nog een kans om het missen van play-off 1 goed te maken. Al willen ze bij Genk in geen geval over een mislukt seizoen spreken als ze het niet halen, daarvoor waren de tweede ronde, de Europese campagne en de play-offs veel te mooi.

Genk-trainer Stuivenberg is wel op zijn hoede. "We treffen een tegenstander in bloedvorm. Als je er zeven binnen trapt tegen Mechelen, ga er maar aan staan. Ze scoren vlot. Op dit moment is het geen ploeg meer die alleen aan verdedigen denkt", aldus de Nederlander op de site van de Limburgers.

"Ze hebben aanvallende kwaliteit en vinden elkaar beter de laatste weken. Bovendien kan iedereen scoren. Spelhervattingen zijn in elk geval een gevaar. Ik weet zeker dat ze het ons heel moeilijk kunnen maken. Maar in eigen huis moet je topfavoriet zijn. Van die verantwoordelijk lopen we ook niet weg."

Goeie aanloop naar volgend seizoen

Genk wil weer Europa in, maar weet ook wat het is om zo vroeg weer aan de slag te moeten. "Het zou een enorme ontgoocheling zijn moesten we het niet halen. Maar een mislukking vind ik het seizoen niet. We mogen ook niet vergeten welke evolutie wij als ploeg gemaakt hebben."

"Ondanks het drukke programma en het tekort aan trainingstijd. Daar ben ik trots op. We hebben heel wat stappen kunnen zetten. Meer gescoord en minder doelpunten tegengekregen denk ik. Dat mogen we niet vergeten. Of we nu zaterdag winnen of verliezen, dit is een goede aanloop naar het volgende seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties